Romanesti scurte de an nou

  • In ultimii ani, manati de criza si politici economice de inalta tinuta, tot mai multi romani s-au specializat in „zgurmatul gunoiului”. Nu prea este zi sau ora la care sa duc gunoiul la ghena si sa nu gasesc ceva cautatori in aceasta. Ce m-a mirat sambata, a fost un astfel de cautator care vorbea nestingherit la mobil in timp ce „sapa” prin ghena. Adica el nu are cu ce trai de cauta prin reziduurile altora, dar isi permite sa-si cumpere si sa plateasca un serviciu de telefonie mobila. Asta vis-a-vis de prioritatile unora !!!
  • Duminica am mers la un magazin sa fac niste cumparaturi. Pe drum o intersectie mare, pe directia mea „verde” semaforul, perpendicular la semafor astepta pe „rosu” o ambulanta cu girofarele si sirenele pornite. Vreo trei masini in fata mea nu s-au sinchisit de ea si au trecut nestingherite. Eu, franez si ma opresc, facandu-i semn sa treaca. Pana se pune in miscare si trece a durat cateva secunde. In tot acest timp, un „bou” cu un Golf in spatele meu numai „flashuri” si claxoane. Apoi, suparat ma depaseste pe dreapa, da jos geamul si ma si injura. Voila Romania !!!
  • A treia tot in weekend, mai precis pe la 2.30 in noaptea de sambata spre duminica. Aud niste zgomote de motoare ce pareau de drujba. Ma uit pe geam si stupoare: angajatii ADP toaletau copacii in mijlocul noptii. Dupa noaptea de vineri cand fusese vantul acela teribil si problemele din Ferentari, harnicia lovise pe neobositii angajati (care pe deasupra se si injurau intre ei ca la „usa cortului”). Fara importanta ca era mijlocul noptii si ei avusesera timp toata toamna sa termine operatiunea !!!
Reclame
Acest articol a fost publicat în General și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s