Avalansa numita Adevarul de Seara

Acum cateva seri, cum ieseam de la metrou, am avut parte de un spectacol ciudat. Un angajat aproviziona cutia de distribuire cu Adevarul de Seara. Vreo zece batrani au sarit pe cutie plecand fericiti cu cel putin zece ziare fiecare, paznicul de la aparatele de intrare la metrou si el a infascat vreo cateva zeci, ba cativa oameni care ieseau cu mine odata de la metrou au luat ce mai ramasese, dar nici acestia mai putin de cinci bucati fiecare.

De unde toata isteria asta? Am vazut pe blog la Arhi ca se discuta acest subiect, unii zic ca batranii le vand apoi prin alte parti, greu de crezut, cine ar da bani pentru un ziar gratuit si de proasta calitate? Altii zic ca iau pentru tot blocul, dar si aici ma gandesc ca trebuie sa te mane ceva mai puternic, batran fiind sa te deplasezi zilnic pana la metrou, sa stai in frig asteptand doar ca sa duci altora niste ziare… Mai era si poanta cu hartia igienica, dar asa rau sa fi ajuns ???

Update: Intr-una din seri am asistat la o discutie intre un batran care ratase aducerea ziarelor si se ruga de un agent de paza, care facuse o stiva langa el, sa-i dea si lui cateva. Agentul ii tot explica ca nu poate, ca are si el de dat cate unu la anumite persoane. In lipsa de bani o fi devenit ziarul asta material de mita?

Reclame
Acest articol a fost publicat în General și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s