De ce suntem un neam de kakat (unul dintre motive)

Deoarece consumam televiziune de kakat si asa devenim si noi la fel (televiziunile din partea lor spun acelasi lucru in sens invers, ca ele dau ce se cere).

Dar sa o luam punctual. Duminica seara nationala de handbal feminin a Romaniei castiga finala mica si implicit medaliile de bronz la Campionatul European de Handbal, lucru extrem de rar in ultimii zeci de ani (a castiga ceva valoros la nivel de nationale la sporturile de echipa, precedenta peformanta fiind tot a acestor fete, locul 2 la mondiale).

Luni, seara de dupa succes, stirile sportive ale primelor doua televiziuni din tara (primele stiri sportive dupa performanta). Marele protv isi incepe stirile cu o stire despre iminenta plecare a unui nimeni de la o echipa de fotbal, cum se cearta in triunghi acesta cu presedintele clubului si un impresar!!!! Sentiment de scarba totala. Apoi, a doua stire catadicsesc sa dea un reportaj de doua minute din avion la intoarcere. A treia stire trece iar la ceva insignifiant din fotbal, asta in situatia comica in care respectivul sport este in pauza de iarna. Trec pe antena1, tocmai incep stirile, stupoare, prima stire este despre fete, dar din alt unghi, despre cum s-a vazut finala prin ochii lui Lacatus si prin urechile lui Goian care nu vazuse meciul dar auzise rezultatul pe un aeroport.

AICI AM INCHIS TELEVIZORUL SI AM HOTARAT SA MA *** PE TELEVIZIUNILE LOR SI PE STIRILE LOR SPORTIVE.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Sport și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s