Tripleta tabloidelor

Zi de zi in drumul spre munca vad consumatori de asa zisa presa facuta de cele trei tabloide: Cancan, Libertatea si Click, in oricare ordine. Personal nu folosesc acest gen de presa, nici macar paginile lor de internet, nu cred ca pot invata ceva din aceste bucati de hartie. Insa ca afacere ele sunt modele, cum sa-i dai consumatorului ce doreste si sa faci bani din asta.

Un numar mare de concetateni doresc sa vada in fiecare zi barfa si circ servite langa niste poze cu diferite parti anatomice si presarate cu cateva informatii de interes general, totul ambalat intr-un pachet multicolor si livrat proaspat si numai bun de citit in metrou sau in statia de autobuz.

Asta e nivelul care se cere, asta livreaza zilnic creatorii acestor fituici, ei fac bani, nu le pasa de morala sau efecte ulterioare.

Insa e o discutie lunga si poate fara sens cat nimic nu se poate schimba. Ce m-a lasat mut azi in metrou a fost sa vad o doamna care  le avea in brate pe toate trei.

Intrebarea e de ce ar da cineva bani pe toate trei sa citeasca aceeasi informatie? Sau daca ar fi 20, le-ar cumpara pe toate? Si sigur nu e un caz singular.

Reclame
Acest articol a fost publicat în General și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s