Echipa de business a primariei

Citeam zilele trecute in The Washington Post ca noul primar al capitalei SUA isi cauta si alcatuieste echipa de business pentru noul mandat. Nu am sa intru in detalii cum se face aceasta selectie si ce reprezinta aceasta echipa, ma rezum doar la a ma intreba daca in primariile noastre, oricare ar fi acestea, exista o astfel de echipa?

Banuiesc ca scriptic exista asa ceva, cineva care ar trebui sa se ocupe de latura respectiva, sa ia salariu pentru asta, curiozitatea mea ar fi la felul in care merg lucrurile, cum isi fac respectivii treaba si ce cuprinde fisa lor de post?

In alta ordine de idei, inca una de la sectorul 1 dupa cea cu certificatele de nastere: aflandu-ma ieri cu treaba la Gara de Nord, am parcat in singurul loc decent de acolo, parcarea platita aflata in fata intrarii principale a garii, peste drum de aceasta. Surpriza, dupa ce m-am dat jos din masina, am constatat ca nu mai exista nici o trecere de pietoni, nici o pasarela sau pasaj de trecere a bulevardului cat vezi cu ochii. Si incepi slalomul printre masini si autobuze si troleibuze si dube si tot ce misca. Bonus la intoarcerea la masina idem.

Tot inainte domn primar si echipa de orice ar fi ea care se ocupa…!!!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Social și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s